5 filme și documentare de pe Netflix despre Casa Regală britanică

0
128

Viața membrilor Casei Regale britanice a fost mereu un subiect de fascinație, nu doar pentru supușii Reginei Elisabeta a II-a, ci pentru întreaga lume. Iată 5 producții documentare și cinematografice despre viața și culisele membrilor monarhiei Regatului Unit.

  1. Princes of the palace

Acest documentar prezintă viața prinților Casei Regale, maniera prin care sunt pregătiți pentru viața în familia regală și alte informații interesante.

2. The majestic life of Queen Elizabet II

Un documentar cu imagini de arhivă din viața Reginei Elisabeta a II-a, din perioada copilăriei și până în prezent.

3. The Crown

Serialul de succes prezintă varianta artistică a vieții Reginei Elisabeta a II-a. Primul sezon prezintă copilăria și accederea pe tronul Marii Britanii. Iar ultimul sezon apărut prezintă o parte din perioada în care Prințesa Diana a apărut în viața familiei regale.

4. King George VI – The Man Behind the King`s Speech

Aces documentar prezintă viața Regelui George al VI-lea, tatăl Reginei Elisabeta a II-a. În momentul în care trebuia să preia frâiele regatului, Regele George al VI-lea era timid și avea un impediment de vorbire. Documentarul prezintă transformarea spectaculoasă a acestui rege.

5. The Royal House of Windsor

Documentarul prezintă viața Familiei Regale din ultima sută de ani. Producția a fost realizată în 2017 și începe prezentarea din preajma izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial.

Sursă foto: netflix.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here