5 idei de cadouri accesibile ca preț pentru 8 martie

0
113

Știm, primăvara este o perioadă dificilă din punct de vedere financiar pentru bărbați. Abia a trecut Valentine`s Day și Dragobetele, că au venit 1 și 8 martie. Ai colegele de la serviciu, mama, soția, soacra pentru care trebuie să cumperi cadouri, iar lista poate continua.

Tocmai de aceea îți venim în întâmpinare cu această scurtă listă de cadouri potrivite pentru Ziua Femeii, dar care nu-ți vor afecta prea mult bugetul.

Florile nu trebuie să fie scumpe

Cu florile nu dai greș niciodată, indiferent de ocazia în care le faci cadou. În ultimii ani însă, au apărut aranjamente florale și buchete care ajung să coste chiar și 100 de euro. Asta nu trebuie să te sperie în a trece pragul florăriilor.

Nu trebuie să alegi neapărat aranjamentele gata pregătite, ci le poți solicita florarilor să-ți facă un buchet pe măsura bugetului pe care dorești să-l cheltuiești.

Ca alternative poți opta și pentru florile cumpărate din piață, acolo unde de obicei găsești prețuri mai scăzute.

Bomboanele de ciocolată

Da, ne place să ne alintăm că vrem să stăm departe de ciocolată, dar nu vom refuza o cutie de bomboane cu ciocolată atunci când vin în dar de la persoana iubită.

Cu siguranță vei găsi multe sortimente potrivite pentru această ocazie, care să transmită în cel mai dulce fel un gând de apreciere față de femeile importante din viața ta.

Cărțile pentru persoanele potrivite

Nu toate femeile vor aprecia o carte primită cadou, dar pentru cele care se relaxează citind, o carte poate fi un cadou potrivit și accesibil ca preț pentru 8 martie.

Iar dacă nu ești sigur ce carte să cumperi, alege o biografie despre o personalitate interesantă despre care ai auzit-o vorbind.

O eșarfă colorată

Eșarfa este un accesoriu vestimentar care nu se demodează niciodată și care poate complementa în mod pozitiv o ținută. Pentru doar câțiva zeci de lei îi poți face un cadou de care se va bucura de fiecare dată când îl poartă.

Este important să fii sigur însă că alegi culoarea potrivită. Pentru asta poți să arunci o privire pe furiș în garderoba ei sau să te inspiri din culoarea unghiilor.

Un set de ceai

Este un cadou care se potrivește atât pentru soția ta, cât și pentru mama sau una dintre colegele tale. Un ceainic, o ceașcă și o cutie cu ceai relaxant vor fi un cadou reușit.

Iar dacă persoana pentru care cauți cadou nu este băutoare de ceai, poți alege o cafea bună și o ceașcă frumoasă.

Spor la cumpărături!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here