Câteva idei pentru farse reușite de 1 Aprilie

0
53

Ziua Păcălelilor este una dintre sărbătorile care este marcată la nivel internațional în majoritatea țărilor lumii. Tradiția cere ca în această zi să faci glume sau să le joci farse celor apropiați.

Cu asemenea obiceiuri vă dați seama că Ziua Păcălelilor este o sărbătoare iubită de toată lumea. Iată câteva idei de farse care să vă înveselească această zi:

  • Dacă ”victima” este iubitoare de cafea, schimbați zahărul cu sarea. La prima oră a dimineții cu siguranță nu va realiza decât prea târziu.
  • Folosiți combinația de taste Ctrl + Alt + săgeată în jos pentru a deschide un meniu din cadrul căruia puteți să inversați ecranul oricărui calculator cu 180 de grade. Dacă această combinație nu funcționează, puteți folosi Click dreapta – Display setting – Orientation.
  • Băgați un cub de condimente pentru supă în capul dușului. ”Victima” va avea parte de o baie cu un miros interesant.

Ziua Păcălelilor este marcată în fiecare an la data de 1 aprilie, însă originile nu se cunosc cu certitudine. Unele surse vorbesc despre data la care era marcat Anul Nou în Evul Mediu. Abia după trecerea la noul calendar, sărbătoarea de Anul Nou a fost mutată pe 1 ianuarie.

Alte surse atribuie această sărbătoare poveștilor Biblice, mai precis celor legate de periplul lui Noe. Ziua Păcălelilor ar marca, conform acestor surse, faptul că porumbelul a fost trimis din arcă să caute uscatul în prima zi din aprilie, înainte ca apele potopului să se fi retras.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here