Clasamentul Sportivilor Mureșeni

0
133

Direcția Județeană pentru Sport Mureș a anunțat organizarea Clasamentului Anual al Sportivilor Mureșeni în vederea premierii.

În acest sens, DJS Mureș solicită structurilor sportive legal constituite să le trimită rezultatele oficiale de la competițiile naționale și internaționale până la data de 13 Decembrie, ora 16:00.

Reprezentanții DJS anunță că vor fi premiați doar sportivii legitimați la structurile sportive din județul Mureș, care au obținut rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupe mondiale, europene, jocuri universitare, la categoriile de seniori, tineret, juniori și cadeți. Iar pentru asta se vor lua în calcul doar rezultatele finale, nu și cele pe etape.

Informațiile pot fi transmise pe adresa de email djs.mures@sport.gov.ro sau prin poștă, la adresa: str. Parc Sportiv Municipal, Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

DJS Mureș precizează că va fi anunțat clasamentul final la data de 23 decembrie pe rețelele de socializare și prin intermediul mass-media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here