Mara Togănel și-a depus mandatul. Ciprian Dobre va fi noul prefect

0
149

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel și-a depus mandatul la câteva zile după ce prim-ministrul a anunțat că a dispus eliberarea sa din funcție.

Decizia vine în contextul abuzurilor descoperite la azilul din Bărdești. ”Având în vedere contextul generat de aceste întâmplări cumplite, am luat decizia de a-mi depune mandatul de prefect al județului Mureș. Deși, consider că am făcut tot ce mi-a stat în putere pentru a gestiona uman și legal această situație, îi rog pe mureșeni să vadă în gestul meu același comportament pe care l-am arătat în ultimii 3 ani și jumătate, bazat pe încredere, corectitudine și demnitate.”, a anunțat Mara Togănel pe pagina sa de Facebook.

Fostul prefect susține că nimeni nu putea anticipa acțiunile grupării infracționale care se face vinovată de abuzurile descoperite la Bărdești. ”Trebuie făcută însă precizarea că persoanele vulnerabile au fost victimele unei rețele clandestine și infracționale care ducea oameni în locații din întreaga țară. Din păcate, nu a putut nimeni anticipa acțiunile acestor grupări infracționale care operează atât la nivel local, cât și național, renunțând la orice urmă de umanitate și empatie.”, a mai precizat Mara Togănel.

În cadrul ședinței de Guvern, care a avut loc joi, 4 august, liderul PNL Reghin, Ciprian Dobre a fost numit prefect, anunță M9TV România.

Sursă foto: https://www.facebook.com/CiprianDobreM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here