Părinții reghineni revoltați de calitatea produselor primite de elevi

0
299

Părinții reghineni sunt revoltați de calitatea produselor pe care copiii lor le primesc la școală în cadrul programului ”cornul și laptele”.

Într-o postare publicată în unul dintre grupurile de Facebook ale acestei comunități un părinte a publicat un videoclip care ilustrează cornul pe care copiii de clasa a 3-a l-ar fi primit la școală. În videoclip bărbatul lovește cu cornul de masă, ilustrând duritatea acestui produs și implicit faptul că este vechi.

”Se vinde ciocan prin programul laptele si cornul!! Oare nu avem destule brutarii in Reghin să producă un produs mai calitativ mai proaspăt??? Cum sa dai la un copil de clasa a 3 asa ceva?? Si la data expirării nu scrie nimic!!! rușine celor responsabili!!”, a scris bărbatul revoltat.

Postarea a generat o sumedenie de reacții din care confirmă situația și ironizează produsele pe care copiii le primesc.

”azi copilul tot cu un ciocan de asta a venit acasa, nici cainele nu l-a mancat… e bataie de joc… mai bine sa nu se dea nimic decat asa ceva”, a comentat un utilizator la postarea respectivă.

Ar fi bine in cazul acesta sa nu mai dea nimic copiilor. Este foarte umilitor (…) Rusine sa va fie!”, a comentat un alt utilizator.

La finalul anului trecut, Consiliul Județean Mureș a repartizat 420.000 de lei pentru distribuirea de corn și lapte în școli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here