Se virează noi tranșe din ajutoarele pentru alimente și mese calde

0
84

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș a anunțat vineri o serie de noutăți în privința măsurilor sociale pe care Executivul le implementează.

”Poate cel mai important anunț este legat de data la care încărcăm o nouă tranșă de 250 de lei pe cardurile pentru alimente și mese calde: de la 15 iunie vom transfera 600 milioane de lei către toți cei 2.4 milioane de beneficiari eligibili.”, a anunțat ministrul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Referitor la cardurile educaționale pentru achiziționarea de haine și rechizite pentru copiii vulnerabili, ministrul Marcel Boloș a declarat că au mai fost încărcate cu câte 500 de lei încă 50.000 de carduri, astfel peste 400.000 de beneficiari au primit acest ajutor.

Din 2024 există intenția ca ajutorul în cauză să fie majorat la 750 de lei, a mai declarat ministrul. Tot din 2024, Marcel Boloș susține că va propune majorarea ajutorului oferit prin programul ”Sprijin pentru nou-născuți” la 3.000 de lei, față de 2.000 de lei cât este în prezent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here