WhatsApp extinde limita de timp pentru ștergerea mesajelor

0
166

Reprezentanții Meta (Facebook) au anunțat recent o serie de noi modificări care vor fi aduse aplicației WhatsApp. Aceste noi funcționalități vor fi disponibil într-o primă instanță doar utilizatorilor beta (variantei de test) a aplicației.

Părăsește grupurile în secret

Printe modificările anunțate este posibilitatea de părăsi orice grup, fără ca această acțiune să fie vizibilă pentru toți membrii grupului. Dacă în trecut era afișată o notificare tuturor utilizatorilor din cadrul grupului, în prezent această notificare va fi vizibilă doar administratorilor grupului.

Ascunde statusul online de anumiți utilizatori

Statusul online poate fi ascuns doar pentru anumiți utilizatori. Până în prezent puteai să faci asta doar pentru toți utilizatorii. Noile modificări îți vor permite să selectezi numerele de telefon pentru care vei figura ca offline.

Șterge mesajele timp de 60 de ore

A fost extinsă perioada în care poți sterge un mesaj după ce l-ai trimis. Până acum durata era de 1 oră 18 minute și 16 secunde. De fapt această funcționalitate a fost introdusă în 2017 prevedea o durată inițială de doar 7 minute, care a fost crescută gradual.

Noua limită este de 2 zile și 12 ore (60 de ore în total).

Toate aceste modificări fac parte din eforturile Meta de a implementa o politică orientată spre protejarea intimității și securității utilizatorilor.

Sursă foto: blog.whatsapp.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here